Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Fireworks (vet reward)
12-11-2010, 09:07 AM
Why is this not an ability that is in the Ability List (press P)? At the moment, in order for it to work you actually have to have the firework item in your inventory.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-11-2010, 09:30 AM
What I want to know: What happens if you accidentally delete it?

It is aggravating to have have to keep the item in your inventory rather than it being an ability. I wish they would reconsider this.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-11-2010, 10:18 AM
Quote:
Originally Posted by Grox View Post
What I want to know: What happens if you accidentally delete it?
You'd probably be able to get it again from the ESD
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-11-2010, 10:18 AM
Quote:
Originally Posted by Grox View Post
What I want to know: What happens if you accidentally delete it?

It is aggravating to have have to keep the item in your inventory rather than it being an ability. I wish they would reconsider this.
Me two what are they thinking come on guys this one is a easy one Cryptic please change it thanks...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
12-11-2010, 10:21 AM
Quote:
Originally Posted by Grox View Post
It is aggravating to have have to keep the item in your inventory rather than it being an ability. I wish they would reconsider this.
At one point, when it was mistakenly released early, it showed up in the emote list. At the moment it just shows up in the powers tray
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
12-11-2010, 10:22 AM
Quote:
Originally Posted by Tricksterbro View Post
You'd probably be able to get it again from the ESD
Well you'll let me know won't you?:p

Quote:
Originally Posted by Tricksterbro View Post
At one point, when it was mistakenly released early, it showed up in the emote list. At the moment it just shows up in the powers tray
It would be nice to have the ability from your power tray without having to keep an item in your inventory.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
12-11-2010, 10:22 AM
Quote:
Originally Posted by Tricksterbro View Post
At one point, when it was mistakenly released early, it showed up in the emote list. At the moment it just shows up in the powers tray
I like it better as a Emote!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
12-11-2010, 10:25 AM
Quote:
Originally Posted by Caden View Post
I like it better as a Emote!!!
Me to actually, mind you, it is easier to activate from the powers tray. Especially if you want to do it multiple times to create a good light show
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
12-11-2010, 10:33 AM
Quote:
Originally Posted by Tricksterbro View Post
Me to actually, mind you, it is easier to activate from the powers tray. Especially if you want to do it multiple times to create a good light show
You are right but on tribble I was even faster with the up Arrow and enter..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
12-11-2010, 10:37 AM
Quote:
Originally Posted by Caden View Post
You are right but on tribble I was even faster with the up Arrow and enter..
I'd forgotten about that. D'oh
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:51 PM.