Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 traits reset
10-16-2010, 10:31 AM
Stupid move today - I went in to create a new character just to play with the customization options. At the time I didn't intend to keep what I was playing with. I clicked the first two traits just to get through that screen and went about my business. Well, I decided to keep the guy, and I ended up playing him for a few hours. Then I had one of those OH SNAP moments at Lt. 5...I forgot to pick actual traits I wanted. I ended up with some ground stealth thing that I would've never picked...

so you know what I'm going to ask - is there some way to reset the initial traits?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-16-2010, 10:53 AM
No. And we will not be getting any trait respec feature anytime soon.

It has been mentioned by the devs as a possible future feature, because they know we want it - trait and full species respec are on their 'to do' list. But there's no ETA, because far as we know they're not even working on it yet. It's just a wish list feature at the moment.

Sorry.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-16-2010, 11:06 AM
Well, at least it's being considered. Thanks.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:10 PM.