Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 WTF is up with the server
10-16-2010, 06:41 PM
Ever since the new patch went in, the server has been lagging and disconnecting like a swine. come on guys, please fix it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-16-2010, 06:45 PM
Been happening to me too. Although the DC's have stopped for the most part the lag is nuts.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-16-2010, 06:54 PM
Quote:
Originally Posted by AtomicFB
Been happening to me too. Although the DC's have stopped for the most part the lag is nuts.
hasn't been any lag over here at all all day.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-16-2010, 06:55 PM
Same here... no lag... it could be a region thing... I'm on the west coast...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
10-16-2010, 07:23 PM
Ya it could be a region thing or maybe my ISP is having issues. I am not making a big deal out of it. Normally things run fine.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
10-16-2010, 07:31 PM
East coast reporting in, no lag. What kind of internet connection are you running on? Could it be your building if you're in an apartment?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
10-16-2010, 07:40 PM
Down in australia here and I didn't get any lag while running throught the new weekly on a couple of characters earlier.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
10-16-2010, 08:02 PM
I got quite a bit of lag at ESD. However, everything went smooth once I left system.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
10-16-2010, 08:07 PM
I had no lag earlier when I was running the weekly episode. Running on Mediacom in Alabama.

The only time the game stuttered on me was when my graphics card couldn't quite keep up with the final battle.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
10-17-2010, 08:56 AM
West coast here as well. I've been getting "Server Not Responding" messages constantly since the patch, primarily when transitioning to a new map, and it's so bad this morning that I haven't even been able to log on.

I'm really frustrated. I downloaded and gave the trial a go last week with no problem. I liked the game and went out to purchase it Friday morning. Now I can't even log in to play; not a good impression for a new subscriber.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:54 AM.