Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Key binding fail
11-08-2010, 10:24 AM
ticket number #999,271

This has happend A LOT lately. I have made tickets on it before and I get the standerd cut and paste reply. can I get a more personal reply on it this time. I have my key-bindings set for #1 fire all phasers and #2 fire all torpedoes. But often when I log in and start a fight they don't work. All I can use it space bar for fire all weapons.

I check in chat and My number keys are indeed working. And my key-bindings in that tab are indeed still set the way I want them. I can type the numbers. Any idea why this is happening. has anyone else experienced this? Is this a common bug?

this has happened on both fed and klingon. and on various characters in both factions. If I completely close the game and restart, it will usually fix the problem. but it will often return as soon as I zone into a new combat scenario. Not always it seems to happen at random, but still this problem frequently occurs.

Please help
thanks
Pikoy
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
11-08-2010, 11:09 AM
i dont know what your problem could be but i never had any problem with key binding.

i assume you know your keybinds and so here is just few short line i copy over from my own file.

to use numpad 1
Numpad1 "GenSendMessage HUD_Root FirePhasers"

to use 1 on the main section of the keboard
1 "GenSendMessage HUD_Root FirePhasers"

i have no problem with it, although i personally uses
Z "GenSendMessage HUD_Root FirePhasers" and then just ahk it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
11-08-2010, 05:24 PM
Quote:
Originally Posted by WEII
i dont know what your problem could be but i never had any problem with key binding.

i assume you know your keybinds and so here is just few short line i copy over from my own file.

to use numpad 1
Numpad1 "GenSendMessage HUD_Root FirePhasers"

to use 1 on the main section of the keboard
1 "GenSendMessage HUD_Root FirePhasers"

i have no problem with it, although i personally uses
Z "GenSendMessage HUD_Root FirePhasers" and then just ahk it.
actually I don't know much about doing it that way. I just bind my keys using the options/keybind menu in game. whenever this problem happens I always double check to see if my settings are still they way I set them and they are.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:43 AM.