Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 It's cold in space!
11-08-2010, 05:43 PM
I had an old ship selected as current, and then deleted it.
When I was done in station, I beemed to my ship but forgot to select my new ship as current!
When the screen came up I was standing on top of a space dock without a ship!
And it's not in the list when I open the crew assignments window cause i forgot to select one.
I'm too far away from the station to redock.
Can you beem me back to the station soz i can set a ship to current?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
11-08-2010, 06:03 PM
Open a GM assistance ticket for this issue, they should be able to take care of you.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
11-09-2010, 06:54 AM
Of more concern... HOW did you delete a current ship? The Discharge button is usually greyed out for your current ship.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:38 PM.