Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Galaxy X Bug
11-12-2010, 03:25 PM
The cannon slot displays the weapons under the ship instead of on top. I am using a dual beam bank in the picture, haven't tried cannons or other weapons. Here's the pic:

Galaxy X Weapons Error
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
11-12-2010, 04:34 PM
Ya I got this bug also, first time thought someone eles was behind me.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
11-12-2010, 06:55 PM
also have that bug.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4 yepp me to
11-13-2010, 04:49 PM
Got this bug as well,
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
11-13-2010, 05:23 PM
having alot of bugs with my galaxy x atm

-2 red dots on the left side of the ship
-when using the beam overload power makes TOS phaser sound
-when enemy attacks my ship, certain enemy ships, they shoot behind of my ship not directly on my ship


thats all ive picked up so far
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
11-15-2010, 01:06 AM
Also to add to this is that when you fire your cannons with the galaxy x, the cannons fire effect starts from behind the ship to the left...kinda similar placement "starpoint" where the 2 red dots are.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
11-15-2010, 11:49 AM
I've got this bug too.

Two red dots off to the lower left of the ship.
The beam fire is coming from somewhere below the ship too.
Also the blue engine trail seems to be a little off, coming from the rear of the saucer while disappearing below the ship rather than behind it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
11-16-2010, 09:52 PM
I also have this graphics bug.

The two red dots seem to be the impulse engines' glow effect. All forward weapons except for torpedoes fire to the bottom left in front of the engine glow. Rear weapons work fine.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
11-23-2010, 04:37 PM
I feel like I have 2 red UFO's flying with me lol fix anytime soon????
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:47 AM.