Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
When you make a mission please remember to put the exact location of your mission in the mission description window and also on the first misison goal, otherwise many people will just ignore it. If its somewhere other than Vulcan or Bajor most people wont know where the systems are located.

So for example if you want your mission to start in the Seeda system of the Xarantine sector located in the Pi Canis sector block make sure you write that clearly in the misison description box, maybe even highlight it.

You can get away with your first goal (the stuff that appears in the mission tracker) as go to the Seeda system but just make sure that somewhere you tell them the sector block as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-03-2010, 11:54 AM
Unless the entire mission is designed to be a treasure hunt, with the player following clues to get to each destination...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-03-2010, 11:56 AM
Editing this part of the "Grant Mission Dialogue" and highlighting it is vital toward creating mission that makes sense.

Putting the system and the Sector Block is vital.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-03-2010, 12:09 PM
Quote:
Originally Posted by Walshicus
Unless the entire mission is designed to be a treasure hunt, with the player following clues to get to each destination...
well yes there is that.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:44 PM.