Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Cant Reuse Maps
12-07-2010, 05:46 AM
I have yet to be able to got back to the same map without that part of the mission restarting. I would think with space being a issue finding a way to reuse the same map more then once in mission would be important. Then I might been doing something wrong.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-07-2010, 06:09 AM
This is why we need a copy map function, so after being in that station we can return to outside where your ship is etc.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-07-2010, 07:31 AM
Or at least a function to save these maps and costumes we make as txt files on our local computers.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-07-2010, 09:53 AM
Quote:
Originally Posted by Simale
Or at least a function to save these maps and costumes we make as txt files on our local computers.
Cryptic has said plenty of times that they will not allow players to save game file info to personal computers.

I do want to see this function, though. Hopefully it's not a matter of Foundry-dedicated storage on their server
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
12-07-2010, 10:32 AM
You only need the ability to save something that points to the data on their server, not the actual data. That way when you say 'make a copy of this map/costume', it does the actual work on its side.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
12-07-2010, 11:20 AM
I have run into the same issue. My only work around was to recreate the map from scatch and give it another name. Painful but it worked. Luckily I only had 6 elements I had to replace. The orginal enemy spawns were gone of course.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
12-07-2010, 11:39 AM
I agree. I had the same issue where I wanted my away team to beam back to the map they were on before entering the planet surface.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
12-07-2010, 12:15 PM
Quote:
Originally Posted by SP3CTREnyc
Cryptic has said plenty of times that they will not allow players to save game file info to personal computers.

I do want to see this function, though. Hopefully it's not a matter of Foundry-dedicated storage on their server
I'm aware of that, and I still think it has to be possible in some way. As someone said, it can be like the tailor costume saved files. IE just pointing to already made settings.

Such as:
A list of all objects you've used in the map.
The coordinates of all the objects already in the map.

At least that is all I'm asking for, for a save function.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
12-07-2010, 06:04 PM
Thanks. This is a known feature request, and is on our long-term wish list.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
12-08-2010, 09:35 AM
For as often as this functionality seems to be used in developer designed missions (or are you also redoing the maps by hand when you re-enter the system during a stage of the mission?), it's surprising this wasn't included.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:05 PM.