Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I started getting this error today while trying to playtest my UGC mission. I can't publish if I can't test. Please advise.

EB
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-05-2010, 03:05 PM
This is a pretty long-standing problem. The only known way to get around it is to delete your test character and create a new one. Then you should be good till the next time it happens.

See: http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=191605
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-06-2010, 06:37 AM
I just saw it in the list of known issues. My bad for not checking there before posting. I did find that the problem went away after a couple of hours, so I had chalked it up to the server being overtaxed.

EB
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-06-2010, 06:39 AM
That's actually good to know--that it sometimes goes away. I've frankly never waited long enough to discover that.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
12-06-2010, 11:41 AM
Quote:
Originally Posted by mygod_itsfullofstars
That's actually good to know--that it sometimes goes away. I've frankly never waited long enough to discover that.
Having small kids helps. You can't stay stuck on one problem for any length of time.

EB
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:09 AM.