Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 351
02-19-2012, 10:08 PM
Quote:
Originally Posted by BDS
No, they would not fire all at the same time, and depending on the length of your keybind, you may need to hit it a few of times to have it activate all your weapons.
Thank you for the confirmation! Saved me from alot of tweaking and head scratching.

Now to just get home to do this haha
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 352
02-20-2012, 06:45 AM
Hmmm seems to not work... I am only firing my first call and nothing else. Even if I hit it again when the first weapon is on cool down the second will not fire.

Weapons on Tray 5 1-4 and the bind I tried is

/bind n +TrayExecByTray 4 0 $$ +TrayExecByTray 4 1 $$ +TrayExecByTray 4 2 $$+TrayExecByTray 4 3


any ideas?


Note: I did try just;
/bind n +TrayExecByTray 4 0 $$ +TrayExecByTray 4 1

and same effect only 4 0 triggered not 4 1
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 353
02-20-2012, 08:15 AM
at the office, so I can't try this, but can you?

/bind n "trayexecbytraywithbackup 1 4 0 4 1"

hit 'n' twice, with about a second in between presses.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 354
02-20-2012, 08:48 AM
yup that fired both.

With this bind generally only three weapons fire at one time and I get a balance shield strength
Weapons Tray 5 1-5 and balance Shields on 5 6.

/bind n "trayexecbytraywithbackup 1 4 0 4 1 $$ trayexecbytraywithbackup 1 4 2 4 3 $$ trayexecbytraywithbackup 1 4 4 4 5"


Hard to see if it is performing better then the general Fire all weapon command and auto-fire.
More testing needed to see if the experiment works or not.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 355
02-20-2012, 09:35 AM
probably the best way to test would be in a personal challenge against a single enemy/friend. Have that person just sit still and not fire back. Get 1k away fire with the keybind around 10 times. Let him heal, fire 10 times with the default fire all weapons.

Look at the logs and then see which is better.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 356
03-23-2012, 03:07 AM
Hey guys,

I have no clue, what I'm doing wrong...

I want to fire my cannons with my mouse thumb buttons so i use:

/bind Button5 "+TrayExecByTray 3 0$$+TrayExecByTray 3 1$$+TrayExecByTray 3 2$$+TrayExecByTray 3 3$$+TrayExecByTray 3 4$$+TrayExecByTray 3 5"


/bind Button4 "+TrayExecByTray 3 8$$+TrayExecByTray 3 9"


This is how i put my cannons into the tray:

http://i.imgur.com/nKhut.jpg


I have 2 mouse thumbbuttons (Logitech G5) and i want to be able to fire BO3 (with the beam) with the fore thumbbutton and my cannons with aft.


What am I doing wrong?


Thx in advance!


EDIT: I tryed to bind the commands on other buttons on my keyboard, won't work either... no clue

EDIT2: Ok, it looks like the bind for the cannons won't work, if they are set to autofire. Someone has a solution to this?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 357
03-23-2012, 04:18 AM
can someone tel me the difference between for example, "+TrayExecByTray 3 8" and "usetrayslot3 8"

Thanks
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 358
03-24-2012, 02:34 AM
Quote:
Originally Posted by Krruuszh
Hey guys,

I have no clue, what I'm doing wrong...

I want to fire my cannons with my mouse thumb buttons so i use:

/bind Button5 "+TrayExecByTray 3 0$$+TrayExecByTray 3 1$$+TrayExecByTray 3 2$$+TrayExecByTray 3 3$$+TrayExecByTray 3 4$$+TrayExecByTray 3 5"


/bind Button4 "+TrayExecByTray 3 8$$+TrayExecByTray 3 9"


This is how i put my cannons into the tray:

http://i.imgur.com/nKhut.jpg


I have 2 mouse thumbbuttons (Logitech G5) and i want to be able to fire BO3 (with the beam) with the fore thumbbutton and my cannons with aft.


What am I doing wrong?


Thx in advance!


EDIT: I tryed to bind the commands on other buttons on my keyboard, won't work either... no clue

EDIT2: Ok, it looks like the bind for the cannons won't work, if they are set to autofire. Someone has a solution to this?

It looks like you are binding from the chat window and this can be problematic with long commands. Best to put it in a text file and follow the upload procedure in OP. That said test incrementally by using a single and get that to work first. Try inserting spaces around the $$. Also quotes are not needed binding from the chat window but are necessary if you do so from a bind file.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 359
03-24-2012, 02:40 AM
Quote:
Originally Posted by Barinor View Post
can someone tel me the difference between for example, "+TrayExecByTray 3 8" and "usetrayslot3 8"

Thanks
Could not find that on any of my lists where do you find it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 360
03-25-2012, 02:31 AM
Quote:
Originally Posted by Krruuszh
I want to fire my cannons with my mouse thumb buttons so i use:

/bind Button5 "+TrayExecByTray 3 0$$+TrayExecByTray 3 1$$+TrayExecByTray 3 2$$+TrayExecByTray 3 3$$+TrayExecByTray 3 4$$+TrayExecByTray 3 5"


/bind Button4 "+TrayExecByTray 3 8$$+TrayExecByTray 3 9"
Hmm... odd, should work. But try flip them one bar lower and modify the binds accordingly?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:53 AM.