Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I was elated to receive the Federation Type 3 Phaser Rifle after the last Devidian mission; unfortunately the item is bugged.

The purple phaser animation behaves erratically, sometimes targeting already-dead enemies even though it is being shot at another live enemy. The animation will sometimes randomly shoot off in any direction in combat, even though the enemy it is being aimed at is taking the proper damage from it. Even if I switch weapons the purple animation continues to shoot out from a different weapon type.

I have noticed that the animation seems to go FUBAR whenever I switch weapons. Weirdly, the two slots in my command tray where I have my general fire and special fire equipped weapons placed (slots 1 & 2) will "stack: with the icons from my other equipped weapons, making it seem as if I have 4 slots within 2. Very strange...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-13-2010, 07:26 AM
I have this problem too. The main beam 10/10 fires at unconscious PvE elements in addition to my target, then I switch weapons and I still see the purple Type 3 beam when I fire the other weapon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-15-2010, 01:00 AM
Me too, with the added 'bonus' that Rifle Butt strike with that weapon gives me the phaser sound effect lol
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:12 AM.