Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Massive Problems Since Update
12-14-2010, 06:16 PM
Hey guys, I did the update 3 days ago. I played for about 5 hours afterward and everything worked fine. I didn't play yesterday. Then I tried to log on today. At first I was farming in Delta Volanis. I went to Earth Spacedock and the client crashed. Now everytime I try and load the client or log on, boom! the client crashes. New error every time.

HELP!

Mike
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-14-2010, 06:18 PM
I just got this one. Fatal Error: Error decompressing data.

piggs/texture3.hogg: etc....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-14-2010, 06:48 PM
Okay this keeps crashing, it is getting very annoying.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-14-2010, 07:17 PM
It sounds like your game client has corrupted. Try using /forceverify on the launcher to have it check your game files for errors. If that doesn't work, try deleting the texture3.hogg file from your system and allowing the launcher to download it again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5 Reninstal it
12-14-2010, 11:28 PM
Sucks but that what may need to do. Chek to make sure everything is uptodate as well.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:42 AM.