Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Ok, I decided to test a number of Bridge maps to see why my NPC's were not functioning correctly

I tested 4 different maps

Defiant
Emissary
Galaxy
Generic

each had one contact to advance to the next bridge < they all worked fine
1 friendly NPC group set not to wander but to sit at stations and type
1 friendly NPC group to wander, do animations and idle

All 4 worked well in foundry test play map

Published

Here are the results

.................................................. ..........

Defiant -

All actors appreared in thier correct respected places --- Good
No animations functioning at all ---- Bad
Did not set wander, needed to see if the wander actors start in correct spot -- they did

Emissary -

Most actors in the correct place ---- ok
Wander works ------- good
No animations ---- Bad

Galaxy -

No actors in the correct place ---- bad
Wander works ---- good
No animations ----- bad

Generic -

No actors in correct place ---- bad
Some actors that should not move wandering --- Bad
no animations ---- Bad


Given the results ---------- All Bridges are most likely broken

Am not sure if other ground maps are effected
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-18-2010, 11:35 AM
<<< UPDATE >>>

Redshirt just got a patch and it seems to have fixed the issue

Good Job Cryptic

Now if you could just get Hair for my female Catian :p
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:29 AM.