Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Team Help with mission
12-19-2010, 08:48 PM
Me and the fleet were talking about the foundry all good, but i was wondering if you could get people in our own fleet to help with missions cause some people are good at level design some good at dialog and so wonder if it would be possible to get at least two people helping on a single project at any one time i hope that Crptic will give a anwser to this request if such i thing is possible.

Thank you from @kennanneilpgf
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-19-2010, 09:03 PM
You're talking about co-authoring options on the foundry? Like, some some sort of password/login to allow collaborative mission creation?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-19-2010, 09:03 PM
i second this, it would be awesome to allow people in the same fleet to collaborate together and have a group of people working on the same mission.

As kennanneilpgf said it would allow people with different strengths to work together to help make great missions !
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
12-20-2010, 02:06 AM
It's on the roadmap, if I recall correctly, but not possible for now. You might improvise currently - the guy that is good at level design does the design work for the maps, and then the dialog guys check the mission out and tell him where to add what dialog (maybe by playing the mission teamed up with him). Suboptimal, for sure.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
12-20-2010, 07:51 AM
It is possible to import other people's missions--or at least, it was in the closed beta--so that you could pass around a mission, so to speak.

If you go to create content, there is a tab that lists importable projects on the left side and I know that I saw projects that were not my own (though that hasn't been the case on tribble).

This should allow a sort of collaboration, even if it's a little clumsy. But I can't yet tell you how to make a mission exportable/importable. It was never something I explored. I'm sure others know more.

Anyway, this is one option.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
12-20-2010, 08:04 AM
I know that I was able to import my own mission and then rename it so I could re-use previous maps... Off-topic but I thought it was a handy thing and that the import function at least works a little...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:23 PM.