Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
12-23-2010, 01:10 PM
Thanks for the bug report, all. I've already got this in our database, and hope it'll be fixed soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
12-24-2010, 12:57 PM
Quote:
Originally Posted by ZeroniusRex
Thanks for the bug report, all. I've already got this in our database, and hope it'll be fixed soon.
I don't know if this will help you at all, but it seems like the NPC ship swap for me is always a Cardassian Battleship. It may be a coincidence but I had just recently played a community authored mission where the last ship I battled was a Cardassian Battleship.

Thanks!
Strad
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
12-27-2010, 03:31 AM
Got another instance of this. In the beginning of "The Longing" there should be a Noble Class contact in the Noro System. Instead it is the generic cruiser from the exploration missions.

Regards,
Rachel
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
12-29-2010, 07:48 AM
Quote:
Got another instance of this. In the beginning of "The Longing" there should be a Noble Class contact in the Noro System. Instead it is the generic cruiser from the exploration missions.

Regards,
Rachel
Yeah, and I was wondering why you did that.

In my Scavenger Patrol mission, I also set up a few enemy ship groups and set them up with different ship costumes (Generic Frigates, Freighters and the new Vulcan vessel) - and now they suddenly show as the Terran Empire ships they are "under the hood".

Similar custome changes on ground maps don't seem to cause any issues.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
12-30-2010, 11:52 AM
Yes, this is going to happen every time until we get it fixed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
12-31-2010, 09:21 AM
Likewise, I tried to run through my missions to make sure everything works as it's supposed to and all the npc contacts I've placed are the generic cruiser, including a group of federation shuttles which, needless to say, looks a little odd in context with the ship they came from
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
01-03-2011, 06:23 PM
Same thing is happening to me during the Testing phase. Supposed to be an NX-Class ship and instead it's an Alien Freighter of some sort.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:28 AM.