Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Foundry load times!?!?
01-13-2011, 08:02 AM
This morning I tried to go into a mission on the foundry to edit. A small pop-up appeared that said “Loading the Foundry. Waiting to edit, 5 people ahead of you in the queue.” After waiting for 15min the number went down to 3 people ahead of me, I hit cancel and the system ‘hung’ on the transport room graphic with no buttons or options. I had to quit out of STO and re-launch. And when I tried again to edit a mision, I was told 8 people are ahead of me!!!!

Is this new? Why is it taking so long to load? Is anyone else having this problem?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 Ouch
01-13-2011, 08:23 AM
I made it all the way to 0, and nothing happened. After 10 mins of 0 people in line in front of me, I hit cancel. Then I had same issue of transporter room, with only the minimize and window buttons available.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2011, 08:47 AM
Yeah - I was editing a mission earlier - got booted out and now can't get back in due to "queuing".

If this is something new, it:
a.) stinks and

b.) is bugged because if it does progress to 0 (which is randomly possible) you never actually enter the UCG editor.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2011, 08:47 AM
All I can say, is Oy Vey and track this thread to see what Cryptic has to say about this.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2011, 08:49 AM
I'm in a qeue right now. It's been 20 minutes now, and there are still 3 people ahead of me.

Is this a new thing? Are we possibly getting ready for a move to Holodeck? Is this a method of preventing the inevitable crash of the Holodeck server?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-13-2011, 08:53 AM
All I can say is:



KHAAAAAAAAAAAAAAANN!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-13-2011, 08:56 AM
been doing this since the update. hopefully they know about this already and are working on it. don't think anyone is getting in, they are just quiting.

if i remember it always waited for the server anyway. the que is probly the server is still down after the patch or something. remember, save often
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-13-2011, 08:57 AM
Quote:
Originally Posted by LordOfPit View Post
All I can say, is Oy Vey and track this thread to see what Cryptic has to say about this.
Probably "It will probably be fixed Soon™"

* Soon™ is a registered trademark of Cryptic Studios®, all rights reserved ©2011
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-13-2011, 09:00 AM
Quote:
Originally Posted by XA_DeadHorse
been doing this since the update. hopefully they know about this already and are working on it. don't think anyone is getting in, they are just quiting.

if i remember it always waited for the server anyway. the que is probly the server is still down after the patch or something. remember, save often
Actually, I had this issue last night, but was finally able to get into the editor after approximately a 30 minute wait. Today, however, that doesn't seem to be the case.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-13-2011, 09:07 AM
I just had an idea, take this as you may.

If this is going to be the new standard of entry into the editor, I would like to flag the system, get in a queue, then, while waiting for the editor to load, be able to go to Tribble, and review missions.

Once I move up in the queue, and the editor starts loading for me, the system sends a message to my chat window, letting me know that the editor is ready for me.

What do you guys think?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:02 AM.