Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-11-2011, 11:29 AM
Didn't get to play at all last night and so far this evening isn't looking much better...

Does anyone know if there genuinely is a issue with the patch server atm or is it something at my end that has suddenly altered in the last few days which now means I can't get the game to start up?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-12-2011, 04:44 AM
Not a clue, but it's still happening for me.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-12-2011, 04:55 AM
I've lodged a ticket about it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-12-2011, 02:51 PM
got in from work and opened the launcher expecting the usual massive wait and 300mb download and it actually patched almost immediately, just tried again to test and worked again almost straight away....

i did remove the proxys in the options, don't know if this had some effect...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-12-2011, 11:09 PM
Still happening for me.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-13-2011, 12:45 AM
try doing a force verify of your game files. then in options on launcher run it in fast launch mode and see if that helps. mine does the same thing occasionally and thats what i did to get it to work
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
01-13-2011, 03:01 AM
What's a "force verify"?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
01-13-2011, 04:05 AM
when launcher opens go to options and check force verify files box, then sign in
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:46 AM.