Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
i'm only one who actually see through everything.. except people loll :p
http://i300.photobucket.com/albums/n...1/STO/STGF.jpg
aside that... am i only one who has this?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-09-2011, 10:40 AM
Can't say I ever had that. What is your system setup? Does that happen often? Maybe you need to adjust some of your video settings?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-09-2011, 10:47 AM
I've been seeing this same thing ever since the last major update.

It usually happens when I beam in and then corrects after about 15 seconds.

I've also been "dropping through the floor" when I beam to my ship.

in other words, my ship falls like a stone, hits the "ground" with a thud (and dust cloud)

then resets and all is well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-09-2011, 10:48 AM
Quote:
Originally Posted by SandDog
Can't say I ever had that. What is your system setup? Does that happen often? Maybe you need to adjust some of your video settings?
nah, it's fine no need to show the details, i just do this at right time and bam it happens
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-09-2011, 11:16 AM
I've had this once and a while, don't know what causes it but I suspect it's just from latency. There are places though that I can position my camera just right and get an x-ray view.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-09-2011, 12:06 PM
aaahhh Wallhack !!!

.....

srsly don't you think this should be in the Bug Report's forum?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-09-2011, 02:10 PM
Quote:
Originally Posted by superlink1 View Post
i'm only one who actually see through everything.. except people loll :p
http://i300.photobucket.com/albums/n...1/STO/STGF.jpg
aside that... am i only one who has this?
Never have seen that. Just curious...what vid card you using?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-09-2011, 02:24 PM
Quote:
Originally Posted by Gruug View Post
Never have seen that. Just curious...what vid card you using?
ATI Radeon HD 3450
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-10-2011, 01:08 AM
Looks like Polygon culling or clipping.
It is explained here if your interested.

http://en.wikipedia.org/wiki/Back-face_culling

Culling is used to speed up rendering processes.
Or it could be the camera in the game is buggy.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-10-2011, 01:11 AM
Luckily I have not experienced this...but it reminds me of the game from this time last year.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:49 AM.