Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Once the mission begins, the last part of it is listed as the objective, with none of the other objectives appearing at all.

You beam to the interior after a fight and as soon as you've beamed down, before you've done any of the content, its pop-up prompting you to return to your ship.. the end.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-18-2011, 11:15 AM
I'm sorry, but I need more information here.

When are you seeing this behavior? Is this while previewing a mission objective? While previewing a map? After publishing a mission and trying to play through normally?

What sort of objectives do you have?

Thank you.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-19-2011, 06:41 AM
Also, have you already done (part of) the mission (and/or not turned it in once complete)? I've noticed that when re-entering a previously-quit mission, you have to go through from the very start, but you automatically complete everything on those maps you've done, and can just warp/beam to the next map until you get back to where you were. Maybe it's this "feature" that's causing this - if you've started/played the mission before, maybe it "knows" you completed these maps and is forwarding you through 'em?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-31-2011, 05:53 PM
Does your mission have you returning to a map you used previously?

If so, the Foundry cannot tell where it is in the mission and goes to the where you used the specific map last.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-31-2011, 05:57 PM
I had this problem too using map only preview mode. But when I did the entire episode, it worked fine.

But make sure if you are coming back to the same map, you create a duplicate and use it instead. There is an issue with Foundry using the same map twice. One solution I did was having the battle on one map, creating a copy and putting debris where the battle was the first time. That way it gives the appearence of reutrning to the same place even though you are technically using two different maps.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-31-2011, 07:21 PM
Quote:
Originally Posted by Commadore_Bob
I had this problem too using map only preview mode. But when I did the entire episode, it worked fine.

But make sure if you are coming back to the same map, you create a duplicate and use it instead. There is an issue with Foundry using the same map twice. One solution I did was having the battle on one map, creating a copy and putting debris where the battle was the first time. That way it gives the appearence of reutrning to the same place even though you are technically using two different maps.
Agreed, that is what I had to do.

Is there is an easier way to copy a map?

Thanks,
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-01-2011, 03:22 AM
Preview map mode auto-skips parts.
Try hitting play mission from the Story editor.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-01-2011, 06:08 AM
Quote:
Originally Posted by aeternali View Post
Agreed, that is what I had to do.

Is there is an easier way to copy a map?

Thanks,
Not that I can tell. I would love to have a "duplicate" feature for maps.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-02-2011, 06:12 AM
Quote:
Originally Posted by Commadore_Bob
Not that I can tell. I would love to have a "duplicate" feature for maps.
Ok, understood. I agree.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:22 PM.