Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 31
03-18-2011, 06:56 PM
No thing suggested worked some I am guessing that means there is something with the game software. Which is what other people have posted as well.

I really hope this gets fixed since I am a lifetime subscriber and I plan to keep playing but It is getting really difficult to play.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 32
03-27-2011, 12:11 PM
Quote:
Originally Posted by yrott View Post
I really hope this gets fixed since I am a lifetime subscriber and I plan to keep playing but It is getting really difficult to play.
Still hoping this gets fixed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 33
03-30-2011, 09:28 AM
I'm bumping this as well. I am also submitting a ticket.

I just noticed it with some of the latest patching in the beginning of march. Now I'm not on any fancy hardware, a MBA with nvidia 320m. I have basically the lowest graphic settings possible and it is still happening to me.

It sometimes looks like a flickering of some parts. Like in system the halo around the planet will flicker on and off. and on planet the sky background will do the same things. And finally in infected I noticed a square around the queen that eventually turned into her plasma trail.

I'll post my ticket when I submit it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 34
04-09-2011, 07:30 PM
Still looking for some answers
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 35
04-18-2011, 12:12 PM
Subscription cancelled. 3 months now and no resolution. 38.78 down the drain since January :-(
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 36
04-18-2011, 05:26 PM
This defidently isn't the answer for everyone, but has anyone tried switching from an ATi card to an nVidia one? mabey even just borrowing it from a friends computer for a day and seeing if you still have that problem?

I just noticed ALOT of people with this problem have mentioned ATi video cards.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 37
04-29-2011, 09:43 PM
[quote=yrott;3457505Quote:I really hope this gets fixed since I am a lifetime subscriber and I plan to keep playing but It is getting really difficult to play.
[/QUOTE]

Still hoping this gets fixed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 38
08-16-2011, 11:11 AM
I've just started having this problem. It worked fine two days ago and now it's doing this. Only does it after I log into my character. I even tried creating a new character and it does it on that too. I can open other windows in the game, just the game itself is flickering.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 39
08-17-2011, 08:49 AM
I've only had this problem since the season 4 update. So to me it's a software issue. Running an ATI mobility radeon 5145 HD in a sony vaio with a triple core amd phenom 1.9 GHz and 6gb of ram, windows 7 64-bit.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:27 AM.