Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
02-06-2011, 06:46 PM
Quote:
Originally Posted by MadMaxOG View Post
It said security block 6750. I clicked the rotating code when I saw it and it won't open. What do I do now? Did it reset to something else? HELP,, I'm stuck
If that didn't work, what else is there to click? Try clicking the 4 digit number when the larger number has the 4 digit number in it. The 4 digit number option also changes color when they match.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
02-06-2011, 08:07 PM
I liked it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Quote:
Originally Posted by Goraq View Post
Agreed, Very strange that they give you a diplomacy option but it goes nowhere.
Quote:
Originally Posted by tryulis View Post
The end conversation with Obisek I didn't understand. I did the diplomatic choices and he allowed me to explore the Vault but not leave. I expected my science officer to inform me of a plan to get out and away but, no, I had to reopen the dialogue tree and provoke him
I also just did the mission with my fleet members and I was going through the diplomatic choices of answers and after it the mission hasn't updated. Like the posters before me I had to choose to provoke the reman commander to progress in the mission.

For the other parts of this episode I can summerize it in one word: Awesome! I hope the next episodes are going to have the same great quality like The Vault!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
02-07-2011, 07:05 PM
My only complaint was I tried to get past the force fields before taking on the fighters in the hall way leading to the middle room.
The graphics did not show the open door so I had no clue the battle ship was on the other side pounding me with torpedos.

That kind of soured me on the rest of the mission.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Did anyone else bother picking up the research data schematics. I have 3 of them (beam array, torpedo and one other I can't recall. They are gold. I just put them in my bank for each of my characters. Are they going to be of any use in the future?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
02-08-2011, 12:38 AM
Quote:
Originally Posted by ruffianseven
Did anyone else bother picking up the research data schematics. I have 3 of them (beam array, torpedo and one other I can't recall. They are gold. I just put them in my bank for each of my characters. Are they going to be of any use in the future?
I picked up all 4 of them and I am wondering also.

Are they just plain old schematics for Memory Alpha or are they special in some way?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27 Can't get in
02-08-2011, 12:02 PM
the 4 digit code is "6750". I wait for the only code that contains that and click on it. Nothing happens the numbers just keep reolving. What am I suppose to do?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
02-08-2011, 12:55 PM
not a fan of this mission, tried it then cancelled it right away. I HATE being forced to change my ship btw.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
02-08-2011, 03:35 PM
Quote:
Originally Posted by Akaara View Post
not a fan of this mission, tried it then cancelled it right away. I HATE being forced to change my ship btw.
My condolences. But if you don't give new mission a full shot then you will miss out on new content, simple as that.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
02-08-2011, 06:09 PM
Quote:
Originally Posted by Captain_Francis View Post
I picked up all 4 of them and I am wondering also.

Are they just plain old schematics for Memory Alpha or are they special in some way?
They stack with regular schematics, so presumably they're just normal ones.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:36 AM.