Go Back   Star Trek Online > Feedback > Feature Episodes, Events and PvE Content
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
SECOND TIME this has happened. My rally points wouldnt work for the Defari puzzle, and now this mine mission I cant get past because my BO wont move her ass to the rally point! Im stuck without human help!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-12-2011, 12:13 PM
Didn't have any issues with it
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-12-2011, 12:20 PM
The point and click thing.

Not got to this part on this episode but when controlling officers its usually a case of camera angle to make the click actually apply to the part of the ground you need and not some distance away from it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-12-2011, 12:20 PM
I'm not saying that the devs shouldn't fix the BO controls, but you can easily work around this.

You do know that this is an MMO right? That you can talk to other people and invite them to your team, right?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-12-2011, 12:24 PM
Quote:
Originally Posted by Peregrine_Falcon View Post
I'm not saying that the devs shouldn't fix the BO controls, but you can easily work around this.

You do know that this is an MMO right? That you can talk to other people and invite them to your team, right?
Yeah, I know Peregrine, had to do that for the Defari puzzle, fortunately my fleet is cool like that. But I shouldnt have to call for backup over every rally point puzzle.

Ive tried every camera angle, it never works. I click the rally point button on the boff I want, I then move the cursor over to the area I want, and left click to engage it. NOTHING. I move cursor over and right click, NOTHING. Move cursor over and hit my keyboard rally point key, NOTHING.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-12-2011, 05:49 PM
I know what you mean. I haven't done the most recent episode yet but I've had this problem before. It really needs to be fixed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-12-2011, 05:55 PM
What form does this problem take? You set the rally point and the BO ignores it completely? Because I've never seen that happen.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-13-2011, 12:25 AM
Quote:
Originally Posted by AGNT009 View Post
SECOND TIME this has happened. My rally points wouldnt work for the Defari puzzle, and now this mine mission I cant get past because my BO wont move her ass to the rally point! Im stuck without human help!
I have never had this happen, and no one I know has either.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-13-2011, 03:45 AM
Well that's what happens when you try to designate a 3D point on a 2D image.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-13-2011, 04:33 AM
Quote:
Originally Posted by Naevius
What form does this problem take? You set the rally point and the BO ignores it completely? Because I've never seen that happen.
If it's the same problem I have it's because I set my primary and secondary fire to the left and right mouse buttons. Setting the keybinds to default always gets it working again. It seems to be because the command to set a rally point is confirmed by the left mouse button by default, and there isn't an option to change it to another key. It's annoying, but I've learned to deal with it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:04 AM.