Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Why when I beam into UGC ground missions do I have a random selection of BOFFs from my ship stations, and not the ones I've assigned as my default away team? I can understand if there isn't a feature to choose the away team, but if you're gonna choose for me, at least choose a default that makes some sense. Even dumping me in with all generic red shirts would be better than saddling me with my space BOFFs that have no weapons, no armor, and no ground skills at all.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-29-2011, 12:26 AM
im not following you here. are you asking a question or have you had the wrong boffs come down?

you have the team you select as you default in the character page set up. ive never once had the wrong boffs turn up.

i cant remember if you also get a choice when you enter the misison to change them or not but you will have your team.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-29-2011, 08:22 AM
Quote:
Originally Posted by Captain_Revo
you have the team you select as you default in the character page set up. ive never once had the wrong boffs turn up.
I have exactly the opposite. On normal (Cryptic) ground missions, I have four engineers, who I always have assigned as my default away team (the slots way at the bottom of the assignments screen). On standard missions, you get a chance to "choose" the away team, but it always defaults to my standard assigned "ground crew," and I always beam in with my regular, default ground crew. But when I play any UGC mission, I always beam in with a random team of four of my bridge (space) officers, that are slotted in my ship stations. These BOFFs aren't set up for ground, are unarmed, and have never been assigned to my away team slots. I don't get to choose different ones, and I don't get the default away team.

So yes, I am asking a question. Why do I not get my default away team on UGC ground maps, the same as I do on regular maps? Or, if this is a bug, how can I work around it, or can it be fixed?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-29-2011, 10:00 AM
then i would suggest you repost that problem in the bug forum as it sounds like a bug to me.
zero is very good at reading the bug section and looking into things, but she might not spot it here.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:01 PM.