Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Graphical glitch - BO Armour
03-16-2011, 06:51 AM
Sometimes (seems random) I get following problem:
Armour does not show as equipped on my BOs. Not in the Inventory view and not in-game.
They run around in their normal uniforms although Armour is equipped.

It's a graphics-only problem. The protection stats are allright, so the game mechanics recognize the Armour. It just doesn't show it graphically.

Un-equipping and equipping again doesn't help.
Re-starting the game doesn't help either.

Can't link it to a special type of Armour - happens randomly.
But when it happens, then - in most cases - all BOs get efffected...

Like I said - it is only an optical issue, but nevertheless a little annoying!

Anyone experienced something similar?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-16-2011, 10:41 AM
Try Right-Clicking on the armour in your character status screen and you should have the option to show/hide the armour from view.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-16-2011, 11:54 PM
Quote:
Originally Posted by WelshAvenger
Try Right-Clicking on the armour in your character status screen and you should have the option to show/hide the armour from view.
Tried it - doesn't work...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-17-2011, 12:16 AM
To begin the troubleshooting process we need to find out if the problem is client side or server side. Can you reproduce the problem with another player in the instance with you? Do they percieve your officers differently than you do?

If you see your officers in plain uniforms but others see them as they should be then the issue is client side. Server side would mean that all other players see what you see in the glitch.

Unfortunatly Cryptic hasn't given anyone the means to work towards solving these types of issues as of yet.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-20-2011, 08:45 AM
You're not KDF by any chance? They never display armor.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-22-2011, 08:42 AM
No, not KDF. It's happening with my Starfleet BO's.

At least now I'm able to tell that is not all that random!
It happens exclusively with Armors which I buy with Exploration Badges.
All other Armors (regularly bought with Credits or crafted) are ok.

Weird...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:40 PM.