Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Greetings!

We are aware of connectivity issues occurring with the Star Trek Online account system. We are working to resolve this issue as soon as possible. Thank you for your patience and understanding.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-04-2011, 11:46 AM
Appears to be OK now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3 yea
04-04-2011, 12:56 PM
yea what he said futile
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-05-2011, 01:59 PM
Please tell me you're fixing the expired item bugs where expired auctions come back to you in mail over and over and over no matter how many times you delete them.

This used to work perfectly, now not only is it borked, it also requires you to log in as the toon that posted the item to retrieve it...

Better yet how about auto-routing this stuff to our bank to begin with...?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
04-05-2011, 10:38 PM
Quote:
Originally Posted by Sekrit_Agent
Please tell me you're fixing the expired item bugs where expired auctions come back to you in mail over and over and over no matter how many times you delete them.

This used to work perfectly, now not only is it borked, it also requires you to log in as the toon that posted the item to retrieve it...

Better yet how about auto-routing this stuff to our bank to begin with...?
Probably the wrong thread to be asking in Sekrit. Maybe head over to the bugs forum or somewhere such as that - the account system guys will not know this one.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
04-06-2011, 02:17 AM
Quote:
Originally Posted by Sekrit_Agent
[snip]
This used to work perfectly, now not only is it borked, it also requires you to log in as the toon that posted the item to retrieve it...
This is actually a very good thing when you are trying to manage inventories separately for your chars, it was a pain having to keep track of which char posted what to the exchange so I could allocate it correctly if it returned unsold. Now that it goes direct to the char that originally posted it, its much better.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
04-06-2011, 06:28 AM
I am unable to log in since yesterday until now.

I always get a timeout while connecting to the account server... someimes the STO launcher directly says "Unable to connect to account server"... the launcher also seems broken (graphis not loading etc.) also very slow, many times only a white window.

Are the devs working on something atm or should all work fine ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
04-06-2011, 07:27 AM
I still can't login to the game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
04-06-2011, 08:36 AM
Quote:
Originally Posted by FXHell
I am unable to log in since yesterday until now.

I always get a timeout while connecting to the account server... someimes the STO launcher directly says "Unable to connect to account server"... the launcher also seems broken (graphis not loading etc.) also very slow, many times only a white window.

Are the devs working on something atm or should all work fine ?
Same here, and the forum times out all the time as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
04-06-2011, 09:18 AM
Looks like I chose a perfect time to buy the game XD
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:04 PM.