Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I haven't played with the Foundry in months, so I'm not sure if this is implemented yet, but I was under the impression that you could adjust your tester captain's rank to be appropriate for the missions you created. Have they added this feature yet? If so, how do I do it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-10-2011, 12:48 PM
Right now I think the only way to do it is with the "play" button to go and do some missions and level the character up the old fashioned way.,
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-10-2011, 02:06 PM
It kinda sucks playing your Foundry character. Not only do you have to start from scratch, you also can't get any items from your other characters that you can sell off even if it's just for the extra ECs.

At least I so far have gotten enough ECs to get the Constitution Bridge for a TOS Constitution and some extra costumes because I did a Deep Space Encounter and the Azura Mission, and had to sell the Critical Component and Tachyon Deflector I got from them.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:30 AM.