Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Place objects in 3D Map
04-07-2011, 07:30 AM
please make it possible to place objekts in the 3D map. it is not easy to set a forcefield on the right place

or other object , console. or borgs to fit into cubes so it looks like they are sleeping.

when i can set them on 3D map directly it will be easier to do
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-07-2011, 08:13 AM
whilst that would be great, its not a bug so should have been in one of the other sections like feedback.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-07-2011, 10:46 AM
go to the map and pres on chat /loc on the location and on youre chat wil the cordinates come on where you need to place it and then you can put the cordinates in the editor
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-07-2011, 03:12 PM
Quote:
Originally Posted by Ancalagon021
go to the map and pres on chat /loc on the location and on youre chat wil the cordinates come on where you need to place it and then you can put the cordinates in the editor
That is not true. The Y is completey wrong, the Z and the X requires conversion.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
04-08-2011, 08:35 AM
Quote:
Originally Posted by Pendra37 View Post
That is not true. The Y is completey wrong, the Z and the X requires conversion.
indead the y you need to put them on eye and then test test and test again till you have it right
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
04-08-2011, 03:03 PM
Thanks all. As Captain Revo said, this is feedback and belongs in that forum.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:44 AM.