Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
The fire button in my tool bar is gone, why? It's only missing on ground missions. I'm new to this so if I sound stupid, oh well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-08-2011, 03:27 AM
Press P... A dialouge will appear that will allow you to scroll down, find the item / skill in question and right-click-drag it into your powers-bar.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-08-2011, 02:58 PM
Hey, thanks a lot! This is the most amazing game I've ever played! Again, thank you. Where do you go for answers to simple questions like this for people who have never done this kind of thing? The manual isn't much help.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-08-2011, 08:02 PM
you've found the right place, most questions can be answered on the forums. You might also want to check STOwiki.

BTW, be sure to check the power screen periodically, occasionally you will gain new abilities, and as you do, you'll need to add them to your power bar to use them.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:40 AM.