Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Need Help Keys Not Working!
06-04-2011, 03:16 AM
Okay this is crazy, the other day I was on playing and everything is fine, been that way over a year. Today I log on and when I press "w" to walk forward. Something on my skill bar is used. and I go nowhere. I can type in the chat box just fine. I cannot press "p" for powers. "u" for character pane. Nothing. I went to the key binds, and went to walk forward, pressed "w" ther and a "3" popped up. I did it again and a "4" popped up! up thru 9 and 0 and back thru the numbers. But when I press "w" in the chat box. It is a "w". Why only in the game window is it messing up then. I mean glitchin bad. I cannot use any of the letter key to do anything on the normal game screen. Please sombaody tell me what happened. Mind you I changed nothing from one day to the other. And it worked fine the other day. And maybe the wierdest part is if I hold down Ctrl or Alt, It will work. It will say Ctrl+W not Ctrl+7 or something wierd.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
06-04-2011, 11:33 AM
Sounds like your keybinds are f*ed ...

Simply reset your key binds:

Esc -> Options -> "Controls" tab -> "Reset to defaults" button.

After that if it still is odd... try writing in some text editor: /unbind_all copy it, and paste it into your chat box... Might work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
06-04-2011, 04:55 PM
Well I only got 1 response but thank you. I figuered it out, it wasn't even STO. It was a stupid program called Constant Protection Guard offered by Comcast. For whatever reson, it screwed with keybind in games. I Uninstalled this program and it workes fine now.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:19 PM.