Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Ok so tonight me and a team of friends tried infected we have all ran it before but not like this.

first space part was fine

but then we got to the gate we beat one group and then the next then we noticed that 2 small trancevers had gone.,

Now we thought it must be a graphical glitch as none of us took them down the we got the loot and we only got blue (strange).



Bottom line is since i patched season 4 on tribble holodeck ground combat is not working quite write it feels like its trying to be the new but its not reaching it

Could some sneaky code have made its way onto my ship or could it be the 3 new kitty kittys i got today
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
06-19-2011, 04:14 AM
Infected isnt bugged.....
Only Rebecca
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
06-26-2011, 11:12 PM
Are you sure no one was running FAW at the transwarp gate to kill the ship mobs? FAW will target and get the transceivers killed everytime whether you mean to or not. I've missed out on the good loot of that part more than once over someones careless use of FAW on that part.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
06-26-2011, 11:42 PM
This one is almost too funny to answer. But...

In your post you where suggesting that you had problems in the second half of the space battle about the transmitters being gone, but your conclusion to the possible problem is that after updating tribble with season 4 your "ground combat" has been jacked. Umm, thought you had problems in space?!?!

Now, I have encountered a space battle glitch where the transwarp gate stays open spawning in a hell of a lot of Borg. But that's been a long time since I've seen that.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:13 AM.