Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Exchange isn't working correct
07-07-2011, 11:15 AM
Hey,
i just discovered that the purple, blue and green items aren't showing up right in the exchange.
Seems that the search engine is some kind of buggy!



THX for fixing this in the near furture
Sakkhet
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-07-2011, 12:57 PM
Selecting uncommon items result in showing up rare ones, and when you select rare items, very rares show up. So in fact, you cannot select uncommon items now. Common works as usual, while very rare doesn't give any result.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
07-07-2011, 02:30 PM
You can still find Uncommon items if you select the Any Rarity option, but it is a bit of a nuisance.

That said, I started a search for an Engineering Booster console for price checking so I could post mine for sale, and the server stopped responding. After I reconnected, I've not been able to perform searches at all. If anyone else is seeing this problem, maybe a fix is already in the works?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
07-07-2011, 03:37 PM
Already posted in Gameplay Bug thread.

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=222669
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
07-07-2011, 04:49 PM
I agree it dos not work its all messed up
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
07-08-2011, 09:16 AM
Quote:
Originally Posted by Yoosty View Post
Already posted in Gameplay Bug thread.

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=222669
You mean you opened up a second thread after we did! lol
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:06 PM.