Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
After the patch downloaded I tried logging onto my federation character only to have it crash at the loading screen. This has happened even in safe mode and safe log in.

I loaded up one of my Klingon characters and everything works fine.

The error says "Fatal Error: Error decompressing data. Verifying Files in the launcher may fix this issue.: W200671999"

I have force verified my files and I still get this error.

How can I fix this problem?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-08-2011, 02:58 PM
ok I've read that turning off Xfire and/or steam would fix the issue but no dice.
Still waiting on tech support to reply to my support request
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
07-08-2011, 04:46 PM
I get this same error repeatedly with one of my fed alts (created just yesterday). Mostly right on loading, but invariably within a couple of minutes of play otherwise. Other alts seem ok so far with limited play.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
07-08-2011, 05:01 PM
I'd like to avoid having to abandon the character since I'm almost at vice admiral and put in around 400 cryptic points into it. I'm trying to get a hold of a GM to move me to ESD to see if that helps
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
07-10-2011, 05:59 AM
Same cant log into STO at all today. Tried to reinstall and download all patches twice now fix...HELP! I get fatal error patch server timed out!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:16 PM.