Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hello all, is there a way to bind 'remove rally point' instead of having to right click it every time? This is for the BO's on ground.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-21-2011, 01:31 PM
Right-click-drag-and-drop it into your tray, and use the shortcut.

Provided you havnt filled all your slots alread.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
07-21-2011, 03:14 PM
Quote:
Originally Posted by anazonda View Post
Right-click-drag-and-drop it into your tray, and use the shortcut.

Provided you havnt filled all your slots alread.
Removing the set Rally Point is a default right click on the Set Rally Point button, so this doesn't work.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
07-22-2011, 10:05 AM
Quote:
Originally Posted by anazonda View Post
Right-click-drag-and-drop it into your tray, and use the shortcut.

Provided you havnt filled all your slots alread.
I want to remove rally point, not set rally point.

Quote:
Originally Posted by Flyk
Removing the set Rally Point is a default right click on the Set Rally Point button, so this doesn't work.
Do you know if this is even possible to bind at all with /bind or something else?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:53 AM.