Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
These connectivity problems are not client side!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-20-2011, 09:58 PM
Amen to this. I have been having rampant loading issues for the last hour.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
07-20-2011, 11:21 PM
Quote:
Originally Posted by Haglahay
Amen to this. I have been having rampant loading issues for the last hour.
Im over in Bradenton 50 miles from you and I cant log in either. People on the other side of the planet cant log in. Im fairly certain this is not localized and def not on our end.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
07-21-2011, 07:21 AM
Word (insert 10 xtra characters here)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
07-21-2011, 07:33 AM
This post has been edited to remove content which violates the Atari Community Rules and Policies ~WishStone
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
07-21-2011, 11:25 AM
i was fine before this patch....now insane lag and slow loads...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
07-21-2011, 11:50 AM
I have experienced no Lag and no connectivity problems at all... however my loading time (from launcher to character selection) has trippled or more, 4-6 mins.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8 I had to stop playing
07-21-2011, 12:07 PM
The lag is incredulous. I warp into the zone and it takes about 1 min - 2 mins before my ship arrives LOL. I have also grown tired of arriving in space only to find a blue sector or black space. No Ships, no stars, ... nothing?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
07-21-2011, 12:34 PM
Sorry. I find it hard to believe that the advice given above is "Stop complaining, there's nothing that can be done. Stop playing STO and play Minecraft. Stop posting your problems" in a forum specifically for PC & Technical Issues.

STO ran fine since release, S4 comes out and now lots of people on varied connection all over the world can't connect or get booted shortly after connecting, so it's obviously our connections?

I've tried on wireless/DSL and wired/cable connections and gotten the same problem only since S4. I know it's going to take some time for Cryptic to track this down and fix it... but they aren't as incompetent as you think or we'd never have gotten this far in development.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10 Imo
07-21-2011, 12:39 PM
I don't doubt their ability to solve the issues. What I am frustrated by is that there seems to be virtually no customer relations, viz. telling the community, "hey guy and gals, we're aware of, and acknowledge the problem and are looking into it." But, instead of that I have only received "walkarounds" like, "Check your hardware. No - its steam's fault. No, I meant its your connection. And of course - your provider is to blame... etc" Cryptic, should stop these rumoured issues in their tracks.

Right now, I am just feeling like if they do respond, I would only be thinking, "Why didn't you just say so..."
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:41 PM.