Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 191
08-08-2011, 05:54 PM
Quote:
Originally Posted by Raketh
Just tested on Tribble - you can have more than one console on your ship, and there's NO shared/global cooldown. With enough consoles you can have the ability ready almost all the time. Even just having two is useful - if you activate it and someone uses PSW and reveals you, just hit the ability again.

This just got a whole lot more lol-tacular.
Yay that sounds like a bug... And they only have 2-4 days to fix it! Hurray!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 192
08-08-2011, 06:16 PM
I see nothing wrong with this. The Klingons already have tooo much in the way of content. The Federation needs more and this is a good start.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 193
08-08-2011, 06:23 PM
Quote:
Originally Posted by SteveAngelis
I see nothing wrong with this. The Klingons already have tooo much in the way of content. The Federation needs more and this is a good start.
Ohhh I see what you did there....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 194
08-08-2011, 06:26 PM
Quote:
Originally Posted by Raketh
Just tested on Tribble - you can have more than one console on your ship, and there's NO shared/global cooldown. With enough consoles you can have the ability ready almost all the time. Even just having two is useful - if you activate it and someone uses PSW and reveals you, just hit the ability again.

This just got a whole lot more lol-tacular.
We're aware of this issue and are working on a fix. Basically, what is happening is when you re-buy this ship it doesn't check to see if you already have the console in your inventory somewhere.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 195
08-08-2011, 06:53 PM
Quote:
Originally Posted by Heretic
We're aware of this issue and are working on a fix. Basically, what is happening is when you re-buy this ship it doesn't check to see if you already have the console in your inventory somewhere.
I think it would be better if you just make the item "unique" and only let 1 console of that type installed on a single ship. If I want to have the console on 2 or 3 different ships I should be able to.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 196
08-08-2011, 07:11 PM
Quote:
Originally Posted by redleader View Post
I think it would be better if you just make the item "unique" and only let 1 console of that type installed on a single ship. If I want to have the console on 2 or 3 different ships I should be able to.
Well since you'd have to go back to dock to change ships anyway...why can't you swap the console off when you're there?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 197
08-09-2011, 12:15 AM
Quote:
Originally Posted by redleader View Post
I think it would be better if you just make the item "unique" and only let 1 console of that type installed on a single ship. If I want to have the console on 2 or 3 different ships I should be able to.
Yes, I wish they would get rid of unique items and move to unique equipped items. Especially with Shuttles supposedly going to be used more, it's a pain to switch gear back and forth.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:44 AM.