Go Back   Star Trek Online > The Foundry for Star Trek Online > The Foundry for Star Trek Online - Bug Reports
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
03-04-2012, 03:49 PM
Quote:
Originally Posted by alimac30 View Post
No, I don't use those when I'm building and editing maps. I use the copy button and the trash can.
You can even copy entire dialogue trees. After finding that out it saved me a lot of time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
03-05-2012, 12:21 AM
And.... you can cut or copy components between maps. If you cut or copy multiple components, then the triggers between them will be preserved.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
03-05-2012, 03:38 AM
Quote:
Originally Posted by jfinder View Post
If you cut or copy multiple components
Is this a feature I have missed or a hypothetical. ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
03-05-2012, 10:46 AM
Quote:
Originally Posted by filbones View Post
Is this a feature I have missed or a hypothetical. ?
You can duplicate maps within a project and import projects into new slots.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
03-05-2012, 06:48 PM
Quote:
Originally Posted by jfinder View Post
And.... you can cut or copy components between maps. If you cut or copy multiple components, then the triggers between them will be preserved.
Which is fine, except when it pops up when you just move an object on the same map, that has no trigger
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:15 AM.