Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Chat Spam
08-07-2011, 05:53 PM
About every minute or two my chat keeps saying Joined channel "Guild", Joined channel "Officer" and Joined channel "Zone". My friends also tell me that at the time i see those in chat there chat says that i went offline and back online instantly. I have typed /net_graph 1 in chat and my latency stays around 70ms. I have also did a packet loss test with google.com and sent them 5000 packets from the command prompt and the results are 0% packet loss.

help?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
08-09-2011, 04:23 PM
You're not alone

As far as as i know it's one of bugs created after the Season 4 went live. I'm afraid there's nothing we can do expect waiting for Cryptic to roll some changes/fixes to those issues.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
08-09-2011, 06:38 PM
Check to see if you are using one of the proxys in the launcher settings. One of my friends was having the same problem as this and he was using the EU proxy, he changed the setting back to "none" and the problem went away.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
08-10-2011, 08:53 AM
I live in the US and it was set to US but i just changed it to None and so far so good.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:25 AM.