Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I accepted the Zenas Expanse First Contact Mission but when I got to the Zenas Expanse I don't see an option to start the mission. Do I need to talk to someone before going to the expanse? I tried to talk to Ambassador Jiro Sugihara to see if I can select or start the mission again but the only option that comes up is the Diplomatic Investigations Missions. Is there anything that I can do to get the mission again or get the First Contact Mission option back?

Thanks In Advance
metalkronos
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
08-16-2011, 09:59 PM
First Contact missions are bugged right now.

I had the same thing happen and haven't been able to get another for about 3-4 weeks now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
08-16-2011, 10:00 PM
Yeah... about this....
It's on the list of things to fix - so no need for any one else to whinge about it, right...?

Next time you receive a Diplomatic mission that doesn't appear when you arrive, try changing instances. I've recovered several 'missing' missions this way - although it hasn't worked every time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
08-17-2011, 03:25 PM
Quote:
Originally Posted by Adimal View Post
Yeah... about this....
It's on the list of things to fix - so no need for any one else to whinge about it, right...?

Next time you receive a Diplomatic mission that doesn't appear when you arrive, try changing instances. I've recovered several 'missing' missions this way - although it hasn't worked every time.
Thanks I will keep that in mind. When I get one of them.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
08-17-2011, 03:51 PM
Quote:
Originally Posted by Adimal View Post
Yeah... about this....
It's on the list of things to fix - so no need for any one else to whinge about it, right...?

Next time you receive a Diplomatic mission that doesn't appear when you arrive, try changing instances. I've recovered several 'missing' missions this way - although it hasn't worked every time.
I am noticing lately that when I try to accept First Contact mission offers the mission Chat text says, "Unable to accept mission: First Contact." When this happens there is no recovering the mission through any means.

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
08-17-2011, 04:06 PM
Quote:
Originally Posted by Gonkbot View Post
First Contact missions are bugged right now.

I had the same thing happen and haven't been able to get another for about 3-4 weeks now.
This ^

Season 4 created a bug that doesn't allow First Contact missions to work.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:48 PM.