Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Orignal Connie bug
08-24-2011, 03:26 AM
I got a copy of the TOS connie but when I try to use the customiseation menu near were you select a bridge for your ship, I can't add a hull colour palate can someone help?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
08-24-2011, 03:40 AM
Only a couple of small areas on the TOS Connie will change color such as the dome of the bridge.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
08-24-2011, 06:51 AM
I used to be able to coustamise the connie to what I want, this video was done with in game connies on holodeck: http://www.youtube.com/watch?v=7CBsZ_u1DKY
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
08-24-2011, 07:14 AM
It's a bug, I got it to when I tried to customize mine, it showed something like "FED_SHIP_DELETE...." something like that and I couldn't change the color, and deleting ship and getting another one didn't help.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
08-24-2011, 07:22 AM
Yeah, nice sig
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
08-24-2011, 03:45 PM
Quote:
Originally Posted by maquis View Post
Yeah, nice sig
thank you

/10char
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:59 PM.