Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Can someone explain to me why my bridges second ability is grayed out. They have been all promoted and only one of my bridge officers has his second ability.

Picture of whats being displayed

http://img192.imageshack.us/img192/8977/whyde.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
09-08-2011, 10:26 PM
Because your ship doesn't support that tier of skill for those stations, just as the tool-tip you captured explains. As you get better ships, higher tier slots will become available in each station - depending on ship type and tier.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
09-08-2011, 10:28 PM
Quote:
Originally Posted by ace2020boyd View Post
Can someone explain to me why my bridges second ability is grayed out. They have been all promoted and only one of my bridge officers has his second ability.

Picture of whats being displayed

http://img192.imageshack.us/img192/8977/whyde.jpg
Your ship determines what abilities you get to use. You are a lt.com in a tier 2 cruiser, the seats that ship has are ens sci-tac-eng and lt eng.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
09-08-2011, 10:45 PM
Ah, Thanks CapnBludd and Zebular that clears alot up for me. Didnt know that. Thanks Guys
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
09-08-2011, 10:49 PM
Quote:
Originally Posted by ace2020boyd View Post
Ah, Thanks CapnBludd and Zebular that clears alot up for me. Didnt know that. Thanks Guys
No problem! Go here to Surcata's Galaxy map thread, the 2nd post there-in is a link to Surcata's ship chart and explanations of the depictions. It will help you plan for the future!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:27 PM.