Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Patching the game
09-11-2011, 02:15 PM
How can I do this without an active account
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
09-11-2011, 02:18 PM
you can not. active account is required to patch.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
09-11-2011, 02:21 PM
there must be some trick...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:10 PM.