Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 141
05-18-2012, 09:01 AM
Thx for the help BDS, I d/l'd the file but didn't help me I enter my username and pw hit login and my launcher still crashes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 142
05-18-2012, 09:27 AM
Try installing the latest game client, reinstall the game and see if that helps.

Have you tried Options > Force Verify and let that complete ?

You can try disabling on demand patching and see if that helps too.

If you need further help, send in a ticket to customer support or tech support!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 143
05-18-2012, 03:08 PM
I'm posting on Ouch-splat's behalf, he did all that and still has this crash.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 144
05-20-2012, 04:33 PM
i also have the vrigin moble device without issue since feb minus small lag spikes but only while my character loads then all is fine but yeah howcome we r all having the same problem and its been 2 days with no response from cryptic its like they just blocked me not even auto responces
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 145
05-20-2012, 04:37 PM
i would have done all this but the launcher will not open up at all so i cant force verify i have told that to cust support 4 times and each email i get back says so what happend when you force verified i replyed thats the problem it wont launch to do these things unless ther is a way to change these options with out launcher being open
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I got this problem too ("patchclient got a message while it was in a state with no response funtion".),I have try to install the game again ,but still cannot worked. i 'm lost now. please any advised or help.:
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 147
05-29-2012, 11:09 AM
Have you tried to redownload the launcher?

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=270847
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 148
06-01-2012, 03:16 AM
Quote:
Originally Posted by W4RBoSS
One thing to add, that worked for me, is doing these same steps, minus the renaming step. I just simply copy and paste over the original (star trek online.exe) file.

Windows Vista: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\star trek online

it didn't work for me...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 149
06-01-2012, 03:18 AM
plz help, this patcher eror is driving me crazy! i keep on clicking STO icon and hope that it plays..
buy nothing happens...


please I really need your help guys...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 150
06-01-2012, 03:26 AM
Quote:
Originally Posted by BDS
Have you tried to redownload the launcher?

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=270847


-t says 404 not found pls help i have the same problem that patch client got a message while it is in a state without response function....
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:26 AM.