Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Astrometric Button
07-22-2011, 06:23 AM
Could we please get this put into options instead of it cluttering the screen? I cant even move it out of site somewhere. How many of us actually use the astrometrics layout since we got the real-space look?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-22-2011, 10:36 AM
I cant believe it is still there after all these months. This has been asked for since sector space was changed.

I hope they dont take another 6+ months to get rid of it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
07-22-2011, 12:49 PM
It needs to put it under general options like "shield rings".
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
07-27-2011, 06:14 PM
Quote:
Originally Posted by champion1701 View Post
It needs to put it under general options like "shield rings".
Indeed, I wish it were there instead too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
07-27-2011, 08:05 PM
Bear in mind the option isn't just there for veteran players who are settled into their space-travel style of choice. New players' might like to know the option is there without it being hidden. I still swap between views from time to time.

As a veteran player, I wouldn't object to the option to bind that to a key of my choice. And drop the button off my UI altogether. But I don't want that at the expense of the new player experience.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
07-27-2011, 09:22 PM
Just make the button an option to turn off at least. That way new players have it and vets can turn it off.

I would prefer they change its location to the scan button on the minimap. You dont scan in sector space anyway.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
07-27-2011, 09:30 PM
Quote:
Originally Posted by champion1701 View Post
It needs to put it under general options like "shield rings".
Wait, is there a way to get rid of the shield rings? I am not a noob, just haven't done much searching around.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
07-27-2011, 09:32 PM
Quote:
Originally Posted by GeneralJumper1
Wait, is there a way to get rid of the shield rings? I am not a noob, just haven't done much searching around.
For like a year... Basic options Enable directional shield FX on\off
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
07-27-2011, 09:46 PM
Quote:
Originally Posted by Zarxide
For like a year... Basic options Enable directional shield FX on\off
I'm going to have to take look, thanks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
07-28-2011, 01:15 AM
I use Astrometrics when collecting samples. The "grid" makes it alot easier to avoid getting too close to the borders, so I'd much prefer if it didn go away from the hud. It could be more discreete however.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:24 AM.