Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
09-26-2011, 02:13 AM
Seriously? 3 days and not a single response from an admin? This is getting beyond a joke. This needs to be fixed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
09-26-2011, 03:01 AM
If it works from different computers/ISPs, then it seems like the problem isn't with Cryptic, but with the ISPs, or somewhere in between. I'm not sure what Cryptic could do about this - it doesn't sound like it's anything on their end.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
09-26-2011, 03:08 AM
The fact that it is multiple ISPs means it is not an ISP issue. People from Australia, New Zealand, Tiawan, Japan in this thread. Possibly somewhere I between such as a routing or dns issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
09-26-2011, 04:00 AM
A couple of points.
This has been an issue since friday morning/late thursday night.
This issue is widespread, across not only several different ISP's but also several countries
All traffic for those affected is being stopped at or just after the 38.111.40.114 location
and finally, according to the STO calendar, on Thursday there was the season 4.1 update, which, for those of us in Australia would have been friday morning.

This is not an ISP issue
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
09-26-2011, 05:04 AM
Yep EXACT same problem here.
Australia Resident
ISP Dodo.com.au

Halts on 38.111.40.114

Since last week Friday
so to make it clear what exactly i can't access
ANY Atari website
Test Drive unlimited 2
Champions Online
Star Trek Online
And respective Forums.

I'm having to use Kproxy in order to write this post
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
09-26-2011, 05:26 AM
It's not that we want an immediate fix. A message from Cryptic saying that they are aware of the problem is enough.

HELLO!!! Is anyone there?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
09-26-2011, 06:51 AM
Access is back up for me. Sound off if not.

Now with the patching.... whee.....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
09-26-2011, 07:36 AM
And for me too.

Though I'm glad it's back up now I'm still quite annoyed that all we got from the staff was practically silence. Really, not good enough guys, especially with an issue affecting as many people as it did.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
09-26-2011, 09:13 AM
Same here. Thanks STO but really, just a little mention would have relieved all the stress and we'd all have been really grateful to hear from you guys.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
09-26-2011, 10:13 AM
I can Access the forums and STO Game launcher now

Some one was looking out for us

Regards
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:36 AM.