Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I have tried to send a bug report in Tribble 4 times and I always get a timeout error. Some other guy in TTS is getting the same.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
09-30-2011, 10:01 PM
Happens to me as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-01-2011, 07:10 AM
this should be priority one so that we can report the normal in game way.....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-01-2011, 08:05 AM
Having the bug here.

peter
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:33 AM.