Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I did the History 101 daily mission, then went to do the 102 daily. I went to the computer, and all it does after I click it is that small loading bar, then nothing. No window or anything. I keep clicking it, nothing.

Am I supposed to do the 101 mission a couple more times before I can start doing 102? Or is there something wrong going on? Did I miss something?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-01-2011, 08:08 AM
I've run into the same issue (and issued a Bug report on it), but whats worse, is that the History 102 mission CANNOT BE DROPPED as the drop button is disabled for this on-going mission...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-01-2011, 02:03 PM
same here another bug
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-01-2011, 02:07 PM
That's weird. I did it a little while ago with no issues. I went to the computer, the thing came up properly and I answered the question and got my mission rewards.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
10-01-2011, 03:04 PM
So, it's a bug? Oddly enough that makes me feel better.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
10-01-2011, 03:07 PM
one mission will give you a datachip from the console inside near the tailor. you can then use this chip to get an accolade and a piece of the lore text.

the other is a multiple choice question from the computer on the opposite side of the grounds (why they can use the computer next to the woman is beyond me).

if either dont work then that would be a bug.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:34 PM.