Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Graphics Issue
10-06-2011, 06:22 PM
Not a bug, per se, so please move as needed if this is not the right place.

I have my Holodeck graphics settings on high, for the most part, and the game look gorgeous.

When I began playing on the F2P Tribble server, I have a halo around most of my lighting effects at default settings. When I make the settings the same as my Holodeck settings, the game grinds to nearly a halt. Any insights?

Tech Specs for my computer:


Processor(s)

Processor
CPU_Name: Intel(R) Core(TM) i7 CPU X 990 @ 3.47GHz
CPU_Manufacturer: GenuineIntel
CPU_Caption: Intel64 Family 6 Model 44 Stepping 2
CPU_Version:
CPU_ProcessorId: BFEBFBFF000206C2
CPU_CurrentClockSpeed: 1595MHz
CPU_AddressWidth: 64Bits
CPU_DataWidth: 64Bits
CPU_SocketDesignation: CPU 1
Verified Hardware Device against Order: VARIABLEXYZ
Verify Correct Processor Frequency

System Memory

Memory Module
Mem_Capacity: 4096MB
Mem_BankLabel: DIMM #1
Mem_Type: DDR3
Mem_Bandwidth: PC3-10700 (667 MHz)
Mem_Frequency: MHz
Memory Module
Mem_Capacity: 4096MB
Mem_BankLabel: DIMM #2
Mem_Type: DDR3
Mem_Bandwidth: PC3-10700 (667 MHz)
Mem_Frequency: MHz
Memory Module
Mem_Capacity: 4096MB
Mem_BankLabel: DIMM #3
Mem_Type: DDR3
Mem_Bandwidth: PC3-10700 (667 MHz)
Mem_Frequency: MHz

BIOS Information

BIOS_Manufacturer: Alienware
BIOS_Name: Network:MBA v11.0.14 Slot 0500
BIOS_Version1: A10
BIOS_Version2: ALWARE - 20101109

Motherboard Information

MB_Manufacturer: Alienware
MB_Product: 0XDJ4C
MB_SerialNumber: ..CN6970212B0140.
MB_Version: A03

Video Adapter

Video_Caption: AMD Radeon HD 6800 Series
Video_AdapterRAM: 1024MB
Video_DriverVersion: 8.782.0.0

OperatingSystem: MS Windows 7 Home Premium Edition

DirectXVersion: DirectX 11

Thanks!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:08 AM.