Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Can't scan ships
10-06-2011, 09:52 PM
Im on my second story mission so far that requires me to scan ships to progress the mission. But i have to try 20 times before it will take. Most of the time it only gets a quarter way thru the progress bar before kicking out of it.

Is it just me or does anyone else have this bug???
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-06-2011, 09:56 PM
I have struck this probelm too. Come to a complete stop and rescan it usually works...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-06-2011, 10:00 PM
I had that issue in the Treasure Station quest. I had to stop and scan
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-06-2011, 11:12 PM
yup, for some reason scanning ships and stations at times only works if you come to a full stop.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
10-07-2011, 09:24 AM
I have found a couple missions where you have to come to a complete stop so far. The first two missions in Regulus I think, one is Treasure Trading. Confusing then annoying once you figure out you have to completely stop.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:13 AM.