Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Military Commendation bug
10-10-2011, 03:06 PM
Ok i leveled 3 commendations to tier 1, military, medical and diplo. The problem so far is with the military commendation. When i leveled it to tier 1 i got the window to select a new duty officer and all went well. Problem is with the display of the tier. It still says i am tier 0, it says that i need 2500 points for the next tier while i have 2865 points. On a side question why in the description of the military commendation does it say [untranslated:Reward_Science_FED_Rank_1] ? Shouldn't it say [untranslated:Reward_Military_FED_Rank_1] ?

This is a screenshoot of my commendation window:
http://i53.tinypic.com/1055s06.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-10-2011, 07:11 PM
On the fed side, the titles awarded for the military rewards list the science titles; haven't made rank 1 in that yet, so I don't know of the same bug occurs when trying to collect the reward.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-20-2011, 08:10 PM
I have over 2500 military cxp and it still says i am level 0 as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-20-2011, 10:05 PM
Known issue. It seems to just be a display issue. We're working on it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:10 PM.