Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 ESD Load Time
10-27-2011, 11:25 AM
ESD is taking forever to load from a teleport from the academy, this seems to be a new problem since the patch on the 27th.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-27-2011, 11:42 AM
Actually it has been like that for the last 2-3 weeks...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-27-2011, 11:49 PM
Quote:
Originally Posted by Obsidian_Phoenix76
Actually it has been like that for the last 2-3 weeks...
Not from the academy, that worked fine for most up to now..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-28-2011, 12:09 AM
This bug has been live on holodeck since S4 went live. And yes it does happen from SFA to ESD, earlier tonight i actually got kicked from the game because it took more than 15 minutes to load ESD...and that was going from SFA (on tribble).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
10-28-2011, 08:53 AM
Almost got kicked myself this morning. By the time ESD loaded I was marked as being idle. It's to the point where I'm just not going to go to ESD on tribble anymore.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
10-28-2011, 09:06 AM
Yup I just bypass ESD most of the time now.

The issue does not seem to hit everyone, but it affects both my VA that I transferred over and my Captain that I made on Tribble.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
10-28-2011, 09:26 AM
These load times make me wonder if this is a reduced server capacity for testing issue or a ftp core engine issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
10-28-2011, 09:27 AM
96.8% loaded, server 700S+ idle, trying to dock to ESD from SOL. Can we get this fixed soon?



EDIT: And now I just got kicked from server. Seriously, when will this be fixed?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
10-28-2011, 09:28 AM
Quote:
Originally Posted by f(t)
These load times make me wonder if this is a reduced server capacity for testing issue or a ftp core engine issue.
As i stated in my above post, this issue happens on holodeck as well since the Season 4 launch back in July, so i'm pretty sure it is not a testing issue nor a f2p issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
10-28-2011, 10:20 AM
Truth to tell, I've only just started logging back on to Holodeck to get the DeltaFlyer before it's a C$tore exclusive. But prior to October, when I was still using Holodeck regularly, I wasn't noticing lag like this loading ESD. Also true though is that my Holodeck character had/has little reason to keep visiting ESD so a little lag could have gone unnoticed. However today is the first time I've ever gone idle while loading into an instance.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:36 AM.